RYHMÄT

Kun haluat onnistuneen illan kauniissa miljöössä, tule Tampellaan. Herkullinen menu ja ammattitaitoinen henkilökuntamme kruunaavat tapahtuman kuin tapahtumankin. Tilat mukautuvat mainiosti sekä pienempien että suurempien seurueiden tarpeisiin – 150 henkeen asti. Omaa rauhaa kaipaaville ravintolastamme on mahdollista varata myös lasiseinin muusta ravintolatilasta erotettu 40 hengen kabinetti yksityiskäyttöön. Tätä tilaa suosittelemme isommille ryhmille!

YRITYS -JA YKSITYISTILAISUUDET

Tarjoamme yritysryhmille ja kaveriporukoille upean illan kauniissa miljöössä, herkullisella menulla ja ammattitaitoisella henkilökunnalla kruunattuna.

Ryhmämenumme, Menu Tampella on kolmen ruokalajin mutkaton kokonaisuus, joka minimoi annoskateuden, mutta antaa kaikille sopivasti valinnanvaraa. Voitte muokata menusta teille maistuvimman valitsemalla niin alku-, pää- kuin myös jälkiruoasta sopivimman. Menu Tampella on koostumuksesta riippumatta 47€.

Tervetuloa herkuttelemaan porukalla!

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä tarjouspyyntö kätevästi alla olevalla lomakkeella tai ota yhteyttä suoraan myyntipalveluumme. Älä epäröi pyytää apua tapahtumasi järjestämisessä, vaikka kaikki yksityiskohdat eivät vielä olisikaan selvillä. Me autamme mielellämme!

Myyntipalvelu:

010 583 8951
(ma-pe klo 9-15)

myynti@ravintolatampella.fi