Perjantaina 6.12. juhlistetaan Suomen 107. itsenäisyyspäivää, minkä kunniaksi keittiö on laatinut herkullisen kolmen ruokalajin menukokonaisuuden, joka on saatavilla torstaista perjantaihin 5.-6.12. Lisäksi tarjolla tuttuun tapaan myös a la carte -listan antimet.
AUKIOLOAJAT
To 5.12. klo 11-23 (22) – lounas klo 11-14, menu tarjolla klo 14 alkaen
Pe 6.12. klo 13-22 (21) – ei lounasta, juhlapyhä
Suosittelemme lämpimästi varaamaan pöydän joko näin kotisivujen kautta tai puhelimitse suoraan ravintolasta 010 583 8958.
ITSENÄISYYSPÄIVÄN MENU
ALKURUOKA / STARTER
Tampellan ruiskuorrutettu arancini, possunkylkeä ja munavoita (L)
*Saatavana myös ilman lihaa
Tampella’s rye breaded arancini, pork belly and egg butter (L)
*Available also without meat
PÄÄRUOKA / MAIN
Kotimaisen hevosen ulkofileetä, herne-sienitartalettia ja Tampellan grenoblekastiketta (L, G)
Grilled Finnish horse sirloin, tartelette with peas and mushrooms served with Grenoble sauce á la Tampella (L, G)
JÄLKIRUOKA / DESSERT
Pannukakkua, mustikkajäätelöä ja mustikkahilloa (L)
Pancake, homemade bilberry ice cream and bilberry jam (L)
MENU 55€