ITSENÄISYYSPÄIVÄN MENU 5.-6.12.

Perjantaina 6.12. juhlistetaan Suomen 107. itsenäisyyspäivää, minkä kunniaksi keittiö on laatinut herkullisen kolmen ruokalajin menukokonaisuuden, joka on saatavilla torstaista perjantaihin 5.-6.12. Lisäksi tarjolla tuttuun tapaan myös a la carte -listan antimet.

AUKIOLOAJAT
To 5.12. klo 11-23 (22) – lounas klo 11-14, menu tarjolla klo 14 alkaen
Pe 6.12. klo 13-22 (21) – ei lounasta, juhlapyhä

Suosittelemme lämpimästi varaamaan pöydän joko näin kotisivujen kautta tai puhelimitse suoraan ravintolasta 010 583 8958.

ITSENÄISYYSPÄIVÄN MENU

ALKURUOKA / STARTER

Tampellan ruiskuorrutettu arancini, possunkylkeä ja munavoita (L)
*Saatavana myös ilman lihaa

Tampella’s rye breaded arancini, pork belly and egg butter (L)
*Available also without meat

PÄÄRUOKA / MAIN

Kotimaisen hevosen ulkofileetä, herne-sienitartalettia ja Tampellan grenoblekastiketta (L, G)

Grilled Finnish horse sirloin, tartelette with peas and mushrooms served with Grenoble sauce á la Tampella  (L, G)

JÄLKIRUOKA / DESSERT

Pannukakkua, mustikkajäätelöä ja mustikkahilloa (L)

Pancake, homemade bilberry ice cream and bilberry jam (L)

MENU 55€