FATHER’S DAY 2025

On Father’s Day, Sunday 9.11., we have a special three-course menu and also our a la carte menu is available.

Restaurant is open 12-20 (19) and we recommend to make a table reservation on our website or by phone call straight to restaurant +358 10 583 8958.

Possible table reservation times are;
12.00 / 12.30 / 13.00 AND
14.30 / 15.00 / 15.30 AND
17.00 / 17.30 / 18.00*
*Please note that kitchen closes at 19.00 and restaurant 20.00.

FATHER’S DAY MENU

STARTER / ALKURUOKA

Smoky cheese soup made of Savuhilma, onion jam, crispy potato and sour cream with bacon (L, G)

Juustokeitto Savuhilmasta, sipulihilloa, pekonihapankermaa ja rapeaa perunaa (L, G)

MAINS / PÄÄRUOKIA

Grilled Finnish beef tenderloin, creamy sour cream potatoes, red wine sauce flavored with black garlic served with chive-thyme butter (L, G)

Kokonaisena kypsennettyä kotimaisen naudan sisäfileetä, hapankermaperunaa, mustalla valkosipulilla maustettua punaviinikastiketta ja ruohosipuli-timjamivoita (L, G)

OR / TAI

Grilled salmon, braised potatoes, sun-dried tomatoes and almond, olives and capers served with salted lemon beurre blanc (L, G)

Grillattua lohta, haudutettua perunaa, aurinkokuivattua tomaattia ja mantelia, oliivia ja kaprista sekä suolasitruunakastiketta (L, G)

OR / TAI

Grilled portobello, stewed potato and spinach, olives and creamy sauce with boletus mushroom (L, G – vegan by request)

Grillattua portobelloa, haudutettua perunaa ja pinaattia, tattikermaa ja oliivia (L, G – pyydettäessä vegaaninen)

DESSERT / JÄLKIRUOKA

Liquorice tartalette, lemon ice cream and caramel sauce flavored with black pepper (VL, G)

Lakritsitartaletti, sitruunajäätelöä ja mustapippurilla maustettua karamellikastiketta (VL, G)

MENU BEEF 55€
MENU FISH 51€
MENU VEGETABLE 46€