AJANKOHTAISTA

Huomioimme tärkeät päivät erikoismenuilla ja katamme pöydän koreaksi intiimille illalliselle. Tutustu täällä ajankohtaisiin tapahtumiin ja varmista paikkasi juhlapäivinä varaamalla pöytä hyvissä ajoin.

AVAAMME RAVINTOLAMME TAAS 1.6 KLO 11!

We will open our doors again 1st of June at 11!

Iloksemme voimme ilmoittaa, että Tampellan ovet avautuvat maanantaina, 1. kesäkuuta klo 11 alkaen! Laaja, aurinkoinen terassi palvelee sään salliessa ja sisällä ravintolasalissa on tilaa istua turvallisella etäisyydellä. Tervetuloa siis nauttimaan!

We have a great joy to announce that we’ll open our doors again on 1st of June at 11 o’clock! Our sunny terrace is open when the weather is fine and indoors we have plenty of space to enjoy great dishes and drinks and keep safe distance to other customers. Welcome to Tampella!

NÄIN TAMPELLASSA TOIMITAAN KORONA-AIKANA

Niin asiakkaiden kuin henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Ethän siis tule asiakkaaksemme, mikäli sinulla on koronavirustartuntaan sopivia oireita.  Kädet on pestävä WC-tiloissa ravintolaan saavuttaessa, vähintään kerran tunnissa sekä aina WC-käynnin yhteydessä.  Käsien desinfiointiainetta löydät WC-tiloista, tiskiltä sekä sisäänkäynnin yhteydestä.  Säilytä riittävä turvaväli niin muihin asiakkaisiin kuin myös henkilökuntaan.

Asiakaspaikat

 Terassi 64 henkilöä

Sisätilat 110 henkilöä

 

Anniskelu päättyy klo 22.00 (su klo 20)

 Ravintola suljetaan ma-la klo 23 ja sunnuntaisin klo 21

 

Tämä ohje on kirjattu ravintolan omavalvontaan ja pidetään nähtävillä asiakastiloissa.