AJANKOHTAISTA

Huomioimme tärkeät päivät erikoismenuilla ja katamme pöydän koreaksi intiimille illalliselle. Tutustu täällä ajankohtaisiin tapahtumiin ja varmista paikkasi juhlapäivinä varaamalla pöytä hyvissä ajoin.

ITSENÄISYYSPÄIVÄN AIKA TAMPELLASSA

FINNISH INDEPEDENCE DAY IN TAMPELLA

5.-7.12 juhlistamme Tampellassa 102-vuotiasta isänmaatamme erikoismenulla. Palvelemme torstaina 5.12 klo 11-24 (keittiö -23), perjantaina 6.12 13-23 (keittiö -22) ja lauantaina 12-24 (keittiö -23)

Starting from 5th of December we celebrate our home country and its independence with a special menu. It is available until 7th of December. We are open on Thursday 11-24 (kitchen closes at 23), on Friday 13-23 (kitchen closes at 22) and on Saturday 12-24 (kitchen closes at 23)

Alkuruokana  –  Appetizer

Confattua lohta, meillä tehtyä saaristolaisleipää, skagenröraa, mätiä, fenkolia ja mustapippurivuolukermaa (L, G ilman leipää)

Salmon confit, house-made dark rye bread, crayfish mousse, roe, fennel and créme fraîche seasoned with black pepper (L, G without bread)

Nimbus Single Vineyard Chardonnay

Pääruokana – Main course

Tournedos (150g) kotimaisesta naudan sisäfileestä, savuporovoita, pikkelöityä siitakesientä, muscovado-rosmariinikastiketta ja paahdettuja hunajajuureksia (L, G)

 Finnish beef tournedos (150g), butter made of smoked reindeer, pickled shiitake mushrooms, dark muscovado – rosemary sauce and roasted honey root vegetables (L, G)

Grey GCM

Jälkiruokana – Dessert

Puolukkafinancier, puolukka-ranskankermasorbettia, kauralastua ja puolukkalientä (L, G)

Lingonberry financier, créme fraîche sherbet flavoured with lingonberry, oat cookie and lingonberry sauce (L, G)

Piero Passito

Menu 47€

(ilman viinejä – without the wines)

Tervetuloa herkuttelemaan!

Varaa pöytä TÄÄLTÄ>>

Tai ota yhteyttä:
asiointi@ravintolatampella.fi
010 583 8958

TAMPELLAN JOULULOUNAS

CHRISTMAS LUNCH IN TAMPELLA

Tampellassa käynnistyvät joululounaat maanantaina 9.12. klo 11.  Lounasaikaan (11-14) on tarjolla päivittäin vaihtuvan lounaan ohella herkullinen kolmen ruokalajin menu jouluisia makuja, muttei kuitenkaan sitä perinteistä laatikkoa…

Here in Tampella we start our Christmas lunch from 9th of December at 11 o’clock. During lunch time (11-14) as an alternative to our normal lunch our kitchen prepares delicious three course menu with ”christmassy” flavours.

Alkuruokana  –  Appetizer

Confattua lohta, meillä tehtyä saaristolaisleipää, skagenröraa, mätiä, fenkolia ja mustapippurivuolukermaa (L, G ilman leipää)

Salmon confit, house-made dark rye bread, crayfish mousse, roe, fennel and créme fraîche seasoned with black pepper (L, G without bread)

Nimbus Single Vineyard Chardonnay

Pääruokana – Main course

Kokonaisena kypsennettyä kotimaista naudan sisäfileetä, kantarellivoita, mustaherukkakastiketta ja Tampellan juuresröstiä (L, G)

Grilled Finnish beef tenderloin steak with chanterelle butter, black currant sauce and house-made root vegetable cake (L, G)

Grey GCM

Jälkiruokana – Dessert

Meillä tehtyä piparkakkujäätelöä, piparicrumblea ja maitosuklaakreemiä (VL, G, pyydettäessä L)

House-made ice cream flavoured with gingerbread, gingerbread crumble and milk chocolate créme (LL, G, L via request)

Menu  42€

(ilman viinejä – without the wines)

Tervetuloa herkuttelemaan!

Varaa pöytä TÄÄLTÄ>>

Tai ota yhteyttä:
asiointi@ravintolatampella.fi
010 583 8958