AJANKOHTAISTA

Huomioimme tärkeät päivät erikoismenuilla ja katamme pöydän koreaksi intiimille illalliselle. Tutustu täällä ajankohtaisiin tapahtumiin ja varmista paikkasi juhlapäivinä varaamalla pöytä hyvissä ajoin.

RUOKALISTAMME PÄIVITTYI 29.1!

Winter is coming (probably) and our menu has been updated!

Tammikuun lopulla vaihdoimme ruokalistalle sydäntalven makuja ja ”eksyipä” listalle muutama klassikkoannos uudella twistillä… Suosittelemme lämpimästi saapumista Tampellaan ja maistamaan uusia makuja!

In Tampella we updated our menu into winter flavours. On our menu there are lots of new dishes, but also some classics with modern twist! We warmly recommend to come here and try the new season’s dishes!

Tervetuloa herkuttelemaan!

Varaa pöytä TÄÄLTÄ>>

Tai ota yhteyttä:
asiointi@ravintolatampella.fi
010 583 8958

KEITTIÖMESTARI SUOSITTELEE!

Our Chef recommends!

Tulevana viikonloppuna keittiömestarimme suosittelee seuraavaa erikoismenua:

Next weekend our Chef recommends the following special menu:

Alkuruokana – as an appetizer

Madekeittoa Tampellan tapaan ja saaristolaisleipää (L, G ilman leipää)

Burbot soup à la Chef with dark rye bread (L, G without bread)

Pääruokana – as a main course

Tournedos hevosen sisäfileestä, omena-sherrykastiketta, kantarellivoita ja pekoni-perunakakkua (L, G)

Grilled horse tenderloin steak with apple – sherry sauce, chanterelle butter and bacon – potato cake (L, G)

Jälkiruokana – as a dessert

Uunijäätelöä, marenkia, paahdettua valkosuklaata ja hillottua kirsikkaa (VL)

Baked Alaska, meringue, roasted white chocolate and cherry compote (LL)

Menu á 49€

Viinipaketti menulle 33€

Tervetuloa herkuttelemaan!


Varaa pöytä TÄÄLTÄ>>

Tai ota yhteyttä:
asiointi@ravintolatampella.fi
010 583 8958