AJANKOHTAISTA

Huomioimme tärkeät päivät erikoismenuilla ja katamme pöydän koreaksi intiimille illalliselle. Tutustu täällä ajankohtaisiin tapahtumiin ja varmista paikkasi juhlapäivinä varaamalla pöytä hyvissä ajoin.

PARSAMENU

Alkaen 6.5

Parsarisottoa, kampasimpukkaa, grillattua parsaa ja
ilmakuivattua kinkkua (L,G)
Asparagus risotto, scallop, grilled asparagus and
air cured ham
Viinisuositus: Jaspi Blanc 11,30 € / 16 cl

Paistettua kuhaa, hollandaisekastiketta ja
lämmintä parsasalaattia (L, G)
Fried pike-perch, hollandaise sauce and
warm asparagus salad
Viinisuositus: Philipp Kuhn Riesling ”Tradition” 12,20 € / 16 cl

Sitruunakakkua, sitruunavaahtoa ja lakritsajäätelöä (L)
Lemon cake, lemon foam and licorice ice cream
Viinisuositus: Schmitges Erdener Treppchen Riesling Auslese 10,90 € / 8 cl

Menu 45 €

Varaa pöytä TÄÄLTÄ>>

Tai ota yhteyttä:
asiointi@ravintolatampella.fi
010 583 8958

Lämpimästi tervetuloa!

TAMPELLAN RUOKALISTA SIIRTYI KESÄAIKAAN!

Kun tuo kesäkin on mitä ilmeisimmin tullut, päivitimme me myös täällä Tampellassa menuamme! Tämä tarkoittaa raikkaita, kesäisiä makuja, salaatteja listoille sekä hiiligrillin makua. Tässä poimintoja muutamista herkuista:

Alkuruokana

Kelloportin kurkkukeittoa eli kylmää kurkkukeittoa, omena-kurkkusalaattia, fetajuustomoussea ja valkosipulisipsiä (L, G)

Pikku-Ruskon porsaankylkeä eli savustettua porsaankylkeä, kampasimpukkacevicheä, mustaa aiolia ja paahdettuja seesaminsiemeniä (L, G)

Pääruokana

Esplanadin entrecotea eli 250-grammainen aussihärän entrecote-pihvi, jättikatkaravunpyrstöjä, aiolia ja Tampellan bataattiranskalaisia (L, G)

Liinatehtaan lohta eli hiilellä grillattua lohta, sitruunacrumblea, parsa-voikastiketta ja lämmintä parsasalaattia (L, G ilman crumblea)

Jälkiruokana 

Britakakkua Tampellan tapaan, tuoreita marjoja, vadelmajogurttia, mantelia ja valkosuklaakreemiä (VL, G)

Tervetuloa maistamaan uusia makuja!

Varaa pöytä TÄÄLTÄ>>

Tai ota yhteyttä:
asiointi@ravintolatampella.fi
010 583 8958

Lämpimästi tervetuloa!