AJANKOHTAISTA

Huomioimme tärkeät päivät erikoismenuilla ja katamme pöydän koreaksi intiimille illalliselle. Tutustu täällä ajankohtaisiin tapahtumiin ja varmista paikkasi juhlapäivinä varaamalla pöytä hyvissä ajoin.

TAMPELLA HILJENTYY JUHANNUKSEN VIETTOON! – TAMPELLA IS CLOSED DURING FINNISH MIDSUMMER

On taas keskikesän juhlan eli juhannuksen aika! Tämä tarkoittaa sitä, että ravintolamme on avoinna juhannusviikolla seuraavasti:

ma – ke 11-23 (22)

to 11-14 (vain lounas tarjolla)

pe-su suljettu

Once again, it is time to celebrate Finnish midsummer! In Tampella this means different opening times 17.-23.6:

mon – wed 11-23 (22)

thu 11-14 (serving only lunch)

fri-sun closed

TAMPELLAN RUOKALISTA SIIRTYI KESÄAIKAAN!

Kun tuo kesäkin on mitä ilmeisimmin tullut, päivitimme me myös täällä Tampellassa menuamme! Tämä tarkoittaa raikkaita, kesäisiä makuja, salaatteja listoille sekä hiiligrillin makua. Tässä poimintoja muutamista herkuista:

Alkuruokana

Kelloportin kurkkukeittoa eli kylmää kurkkukeittoa, omena-kurkkusalaattia, fetajuustomoussea ja valkosipulisipsiä (L, G)

Pikku-Ruskon porsaankylkeä eli savustettua porsaankylkeä, kampasimpukkacevicheä, mustaa aiolia ja paahdettuja seesaminsiemeniä (L, G)

Pääruokana

Esplanadin entrecotea eli 250-grammainen aussihärän entrecote-pihvi, jättikatkaravunpyrstöjä, aiolia ja Tampellan bataattiranskalaisia (L, G)

Liinatehtaan lohta eli hiilellä grillattua lohta, sitruunacrumblea, parsa-voikastiketta ja lämmintä parsasalaattia (L, G ilman crumblea)

Jälkiruokana 

Britakakkua Tampellan tapaan, tuoreita marjoja, vadelmajogurttia, mantelia ja valkosuklaakreemiä (VL, G)

Tervetuloa maistamaan uusia makuja!

Varaa pöytä TÄÄLTÄ>>

Tai ota yhteyttä:
asiointi@ravintolatampella.fi
010 583 8958

Lämpimästi tervetuloa!