AJANKOHTAISTA

Huomioimme tärkeät päivät erikoismenuilla ja katamme pöydän koreaksi intiimille illalliselle. Tutustu täällä ajankohtaisiin tapahtumiin ja varmista paikkasi juhlapäivinä varaamalla pöytä hyvissä ajoin.

TAMPELLAN RUOKALISTALLE SYKSYISIÄ MAKUJA!

AUTUMN IS COMING TO TAMPELLA!

Päivien lyhentyessä ja ilmojen viilentyessä olemme me täällä Tampellassa uusineet ruokalistaa ja sehän tarkoittaa muhevia makuja mm. juureksista, sienistä ja marjoista. Tässä poimintoja muutamista herkuista:

Alkuruokana

Juhlatalon juuriselleriä eli juuriselleriä kolmella tapaa, vaniljaista juuriselleripyreetä, savustettua juuriselleriä, juurisellerimajoneesia ja puffattua spelttiä (L, G ilman spelttiä)

Pellavantorin porsaanposkea eli yön yli haudutettua porsaanposkea, sienikrokettia, pikkelöityjä sieniä, timjamimajoneesia ja haudutuslientä (L, G ilman krokettia)

Pääruokana

Valonkehrän vasikanmaksaa eli paistettua vasikanmaksaa, karamellisoitua sipulikastiketta, grillattua punajuurta ja dijonsinappikermaan muhennettua perunaa (L, G)

Höyrylaivurin kuhaa eli voissa paistettua kuhaa, hummerikastiketta ja pinjansiemen-pinaatti-perunakakkua (L, G)

Jälkiruokana 

Pajasaaren puolukkaa eli puolukkafinancier, puolukka-ranskankermasorbettia, kauralastua ja puolukkalientä (L, G)

Tervetuloa maistamaan syksyn uusia makuja!

Varaa pöytä TÄÄLTÄ>>

Tai ota yhteyttä:
asiointi@ravintolatampella.fi
010 583 8958

When the days are getting shorter and colder, here in Tampella we changed our menu to fit better to autumn. Our autumn menu contains flavours from mushrooms, root vegetables, berries and many other things. Here are few examples:

As a starter

Celeriac three ways (vanilla-celeriac purée, smoked celeriac and celeriac mayonnaise) and puffed spelt wheat (L, G without spelt)

Pork cheek braised overnight, mushroom crocket, pickled mushrooms, thyme mayonnaise and jus (L, G without crocket)

As a main course

Grilled liver of veal, caramelized onion sauce, grilled beetroot and potatoes mashed in dijon cream (L, G)

Pike-perch fried in butter, lobster sauce and potato cake flavoured with pine seeds and spinach (L, G)

As a dessert

Lingonberry financier, créme fraîche sherbet flavoured with lingonberry, oat cookie and lingonberry sauce (L, G)

Welcome to try our new dishes starting from 18.9!