AJANKOHTAISTA

Meille Tampellaan olet tervetullut viettämään arkea ja juhlaa pienemmällä tai suuremmalla seurueella tai ihan vaikka itseksesi!

Juhlapyhinä kuten vappu, äitienpäivä ja isänpäivä tarjoilemme a la carte -listan lisäksi keittiön juhlapäivälle loihtimaa erityismenua, josta ajantasaisen tiedon löydät aina täältä kotisivuiltamme sekä sosiaalisesta mediasta (Facebook, Instagram: ravintolatampella).

OMAT JUHLAT
Tampella tarjoaa tunnelmallisen miljöön Tammerkosken rannalla aivan Tampereen keskustan tuntumassa! Myyntipalvelumme auttaa erittäin mielellään lounas- tai illalliskokonaisuuden laatimisessa menun sekä juomien saralla, olipa kyseessä sitten syntymäpäivät, polttarit tai vaikkapa vanhojen ystävysten tapaaminen. Klikkaa kohtaan RYHMÄT ja käy täyttämässä tarjouspyyntö-lomake!

VARAUSJÄRJESTELMÄN PÄIVITYS

Päivitämme varausjärjestelmää ma-ke 8.-10.1.2024, minkä vuoksi pöytävarauksen tekemisessä voi esiintyä häiriöitä – pahoittelemme tästä aiheutuvaa häiriötä! Pöytävarauksen voi tehdä myös sähköpostitse asiointi@ravintolatampella.fi tai soittamalla numeroo 010 583 8958.

Ravintola palvelee järjestelmäpäivityksestä huolimatta täysin normaalisti!