Meistä

Meistä

Ravintola Tampellassa pääset nauttimaan tuoreista raaka-aineista valmistettua ruokaa upeassa miljöössä. Meille tunnelma on puoli ruokaa ja hurmaava henkilökuntamme nostalgisten puitteiden kanssa tekevät Ravintola Tampellasta helposti lähestyttävän ja kiehtovan ruokapaikan keskellä kaupungin arvostetuinta aluetta.

TAMPELLAN JUURET

Kun Airilan veljekset, Jussi ja Antti vuonna 2016 kaavailivat ravintolan perustamista entiseen tehdaskiinteistöön, ilmassa oli monenlaisia ideoita ja suuria visioita. Veljekset tuntien tämä ei ollut ollenkaan yllättävää… Ideat kuitenkin tiivistyivät linjakkaaksi ravintolaksi, joka tarjoaa lounasaikaan lautasannoksia ja illalla perinteikästä ja tyylikästä illallista hyvien ja persoonallisten juomien kera. Alusta pitäen on ollut selkeänä kantavana ajatuksena saavuttaa harmonia ruoan ja juoman sekä kutomosalin valloittavan upeiden puitteiden kesken. Pienellä hiomisella ja ideoiden jalostamisella Tampella onkin saavuttanut asemansa tuttuna ja turvallisena ravintolana tamperelaisten klassikoiden joukossa.

TAMPELLA NYT JA HUOMENNA

Tänä päivänä Tampella on tunnettu kausittain vaihtuvasta ruokalistastaan, josta löytyy niin kaikkien tuntemia klassikoita pippuripihvistä ritareihin kuin myös innovatiivisia uusia annoksia, joissa luodaan kokonaan uutta tai tehdään moderneja tulkintoja. Listan ruoissa maistuu vuodenaika sekä rakkaus ja intohimo ruoan valmistukseen. Juomat istutetaan tukemaan kokonaisuutta ja korostamaan makuja, mutta myös laajentamaan asiakkaan makumaailmaa ja tuomaan uusia tuttavuuksia vaikkapa viinimaailman klassikoiden ohelle.

Tulevaisuutta ei kukaan meistä osaa ennustaa, mutta tavoitteenamme on olla jatkossakin se sama Tampella, jonne on aina hyvä tulla nautiskelemaan kaikin aistein!