Ryhmät

Ryhmät

Kun haluat onnistuneen illan kauniissa miljöössä, tule Tampellaan. Herkulliselta carte-listaltamme kootut ja asiakkaiden tarpeisiin sovitetut menukokonaisuudet sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme kruunaavat tapahtuman kuin tapahtuman.

Mukautuvat tilat

Tilat mukautuvat mainiosti sekä pienempien että suurempien seurueiden tarpeisiin – aina 130 henkeen asti. Omaa rauhaa kaipaaville suuremmille ryhmille ravintolastamme on mahdollista varata myyntipalvelun kautta myös lasiseinin muusta ravintolatilasta erotettu 40 hengen kabinetti yksityiskäyttöön. Tätä tilaa suosittelemme ruokailukäyttöön vähintään 20 hengen ryhmille – kysy lisää!

Menu tampella

Kausittain vaihtuvalta ruokalistaltamme kokoamme kolmen ruokalajin upean menun, josta löytyvät vaihtoehdot niin alku- kuin pääruoissakin ja jälkiruoka on koko ryhmälle yhtenäinen. Kupliva aperitiivi sekä menulle istutetut viinit kruunaavat makunautinnon! Menussa on mahdollista huomioida mahdolliset erityisruokavaliot, mutta mikäli oikein haasteelliseksi menee, kokkimme muokkaavat oman menun.

MENU KELLOPORTTI

Keittiömme varsinainen taidonnäyte on viiden ruokalajin Menu Kelloportti. Kiinteäksi kokonaisuudeksi tarkoitettu menu marssittaa herkkusuiden eteen toinen toistaan herkullisempia annoksia, joiden parissa ilta sujahtaa kuin siivillä. Menulle suunnitellut viinit tukevat myös osaltaan makumaailmaa. Tästä ja myös menu Tampellasta saat lisätietoa sähköpostitse osoitteesta myynti@ravintolatampella.fi sekä ravintolamme henkilökunnalta paikan päältä.

Tarjouspyyntö ryhmille

Mikäli ryhmäsi on kooltaan 10 henkeä tai isompi, lähetä tarjouspyyntö kätevästi lomakkeella (kirjaa ”Muut toiveet” -kohtaan toivomanne kellonaika ja mahdolliset lisätiedot) tai ota yhteyttä suoraan myyntipalveluumme sähköpostitse.

Älä epäröi pyytää apua tapahtumasi järjestämisessä, vaikka kaikki yksityiskohdat eivät vielä olisikaan selvillä. Me autamme mielellämme!

Myyntipalvelu
ma-pe klo 9-15
myynti@ravintolatampella.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
esim 17:00 – 19:00
Haluan, että minuun ollaan yhteydessä